Loading...

Ansigtsterapi er en terapeutisk behandlingsform, som er sammensat af forskellige teknikker som fx Japansk Lifting, ansigtszoneterapi, akupressur samt lymfedræning. Jeg har sammensat denne ansigtsterapi efter erfaringer med, hvad jeg synes virker bedst. I denne form for ansigtsterapi stimuleres reflekspunkter og zoner som har forbindelse til organer, medianbaner, centralnervesystemet samt blod-og lymfekredsløb. Der fordybes i ansigts struktur og væv, så jeg får en fornemmelse af,  hvor du har eventuelle ubalancer i din krop.

Dette er en naturlig ansigtsløftning, som kan reducere poser under øjnene, glatter og løfter ansigtet. Det er godt for et træt og anspændt ansigt. Holdbarhed afhængig selvfølgelig af livsstil, af kost, søvn, stress m.m.. 

Behandlingen tager ca. 45 min. hvor du ligger og slapper helt af. Behandlingen vil være forskellig fra gang til gang, alt efter hvor jeg mærker der er behov. I behandlingen bruger jeg Magic Bubble Mask med aloe vera fra LR, Hybenrosekerne olie, skintonic, fugtmaske med et højt indhold af aloe vera fra LR.

Det anbefales at få 5 behandlinger med en uges mellemrum de 3 første behandlinger, dernæst hver 14. dag. Men kan også nydes som enkeltbehandling som velvære.

Tag gerne kontaktlinser ud inden behandling. Ellers nævn det når du kommer, så jeg kan tage hensyn til dette. Tag også øreringe ud inden behandling.

Denne behandling giver ikke tilskud til Sygesikringen Danmark.

 

 

Bestil tid til ansigtsterapi