Loading...

TeamMejlstrup blev stiftet i august 2015 af Celina Rye Mejlstrup og Bo Henrik Andersen. Vi startede med at tilbyde zoneterapi, japansk ansigtsmassage, japansk lifting, coaching og kostvejledning.

I 2020 overgik TeamMejlstrup til at være Celina Rye Mejlstrup efter vi flyttede til Ørslev, Vordingborg. Jeg tilbyder Zoneterapi og Ansigtsterapi (som jeg selv har blandet sammen af japansk lifting og japansk ansigtsmassage). 

I september 2020 gik jeg også i gang med at uddanne sig til Børnesundhedsvejleder. Jeg blev færdig uddannet januar 2022. Desuden blev jeg i 2022 uddannet i fodmassage, samt baby- og småbørnsmassage.

I efteråret 2021 blev TeamMejlstrup til Ørslev Zoneterapi.

Maj 2022 tager jeg springet til at blive fuldtids selvstændig.

 

Celina Rye Mejlstrup

Celina er uddannet zoneterapeut og har taget kurser i Japansk Lifting / Japansk Ansigtsterapi. I januar 2022 er Celina blevet uddannet  - Certificereret Børnesundhedsvejleder

Som Registreret Alternativ Behandler (RAB) har Celina gennemført en uddannelsen til Zoneterapeut, der strækker sig over minimum 660 lektioner.

– Zoneterapi – 255 lektioner
– Psykologi – 50 lektioner
– Kost-, vitamin- og minerallære – 30 lektioner
– Biopati – 15 lektioner
– Klinikdrift – 10 lektioner
– Anatomi og fysiologi - 200 lektioner
– Sygdomslære - 100 lektioner

Som Registreret Alternativ Behandler (RAB) er der krav til løbende efteruddannelse.

Celina er medlem af Dakobe, der er en fagforening for alternativ behandler. Du kan læse om Dakobe her

Ørslev Zoneterapi v/TeamMejlstrup - Celina er som zoneterapeut godkendt af Sygesikring Danmark, og det er derfor muligt at få tilskud til behandlingen. Du kan læse mere om reglerne for tilskud til zoneterapi her