Loading...

Som RAB behandler skal jeg løbende på kurser for at opfriske eller udvide min viden inden for zoneterapi. Jeg har denne gang været på kursus i zoneterapi og akupressur ved igangsætning af fødsel, under fødslen og den første tid efter fødslen.

Jeg har hele tiden kunne tilbyde igangssætning af fødsel i klinikken, men jeg har nu fået lidt andre måder at sætte zoneterapien i system.

Igangsætning af fødsel vil stadig først tilbydes fra 41+0 og efter godkendelse fra jordemoderen. Så tag en snak med jordemoderen, hvis du ønsker igangsættelse med zoneterpi. Der vil blive sat 1,5 time af hvor noget af behandlingen bliver små gåture i området og så selvfølgelig zoneterapi og akupressur.

Det er altid rigtig godt at gå jævnligt til zoneterapi under din graviditet, men ellers kan du også få modning til fødsel. Ved modning til fødsel starter du med behandlinger ca. 4 uger inden termin. Du kommer en gang om ugen, hvor vi forbereder din krop og dit bækken til, at du snart skal føde dit barn.

Skriv eller ring til mig, da behandlingen ikke står i bookingsystemet. En 1,5 times igangsætning koster 700 kr. Du skal regne med ca. 1-2 behandlinger.

Når du har født, tænker de fleste  først på deres baby, hvad er forståeligt, men du har ofte også brug for zoneterapi. Din krop har været igennem et stort pres, og har brug for at få ro. Det er lidt ligesom, når du sidder i flyveren. Her får du at vide at du skal tage iltmasken på først, før du giver dit barn den på.

Med zoneterapien kan vi give din krop noget balance, samt jeg kan give råd til vitaminer, mælkeproduktion og akupressur punkter. Så giv dig selv noget omsorg og bestil et par behandliger med zoneterapi efter du har født. Hvis du tænker "jamen det kan jeg da ikke. Hvad så med min baby?". Så tænk det som en fordel for dit barn, som får en mor i mere balance. Hvis du tænker praktikken passer ikke sammen. Så kan det måske være at dit barn får zoneterapi først, og så har du din partner eller anden med, som går en tur med barnevognen, imens du får en times behandling.

Husk at hvis du er aktiv medlem af Sygensikringen Danmark kan får du tilskud til zoneterapibehandingen. Husk at melde dit barn ind også.