Loading...

Så er det indenfor de næste par måneder, at jeg bliver certificeret som Børnesundhedsvejleder.

Jeg har lige modtaget min eksamens opgave, som jeg nok kommer til at bruge det meste af juledagene på. Jeg har fået en case, som jeg skal skrive en opgave udfra. Her skal jeg kunne vejlede en fiktiv familie om børns naturlige sundhed, og jeg skal begrunde mine valg af rådgivning.

Jeg har snart været igennem 15 moduler det sidste 1½ år med alt fra børnesygdomme, vitaminer, modermælkserstatning til vacciner, hømopati og børns adværd i forhold til kost og meget meget mere. Jeg har en del viden i forvejen, da jeg jo både er zoneterapeut og pædagog indenfor 0-6 års området i over 20 år. Men igennem uddannelsen har jeg fået en større viden omkring hele barnet indenfor den alternative og naturlige verden, og det er altid godt at kunne se tingene fra flere vinkler.

Jeg glæder mig til at komme ud at bruge min viden endnu mere, og komme til at hjælpe endnu flere familier og børn, som gerne vil prøve den alternative vej.

Du kan altid bestille tid til zoneterapi til dit barn. Se mere her:

Zoneterapi til børn

 

#børnesundhed #børn #børnsnaturligesundhed #børnesundhedsvejleder #alternativebehandling #babyer #dennaturligevej #Ørslevzoneterapi #zoneterapeut #vordingborg #Ørslev