Loading...

Er det lidt svært med fertiliteten?

Så kan det være at din krop er i ubalance. Zoneterapi kan være med til at rette op på eventuelle ubalancer i kroppen, så styk din fertilitet med zoneterapi behandlinger.

Jeg har på det seneste haft klienter i klinikken, som ønsker sig et barn, men hvor det ikke lige er gået som håbet eller andre som først lige er gået i gang. For ca. 13 år siden stod jeg selv i fertilitets udfordringer. I starten tænkte jeg, det kommer hvis det kommer. Der gik flere år, hvor vi prøvede selv, men det kom bare ikke. Vi hørte ofte sætningen ”skal I ikke snart have børn?” og man sidder jo ikke lige og siger ”jo vi forsøger også hele tiden, men det lykkedes bare ikke”. Det bliver mere til et ”nej det har vi ikke lige tid til” eller andre undskyldninger.

Jeg gik tilmed til zoneterapi (og det var før jeg selv blev uddannet), og tænkte at så ville det i hvert fald komme. Det havde jeg da googlet mig til. Jeg havde også sagt det, i en indskudt sætning, til zoneterapeuten, at hun godt måtte trykke, så jeg ville blive gravid. Jeg fik aldrig talt det igennem med hende, så vi sammen kunne fokusere på min fertilitet.

Jeg ved nu, at man ikke bare kan trykke et par steder og så er man gravid. Der er mange faktorer, som spiller ind. Ens krop har brug for balance og skal ikke udsættes for stress. Hvad jeg godt ville have vist var at kroppen først havde brug for en udrensende zoneterapi. Zoneterapien skulle have været mere fokuseret på alt omkring hvordan man bygger kroppen op til at bliver klar til graviditet.  Jeg skulle have fået zoneterapi oftere og det skulle have været afstemt med min cyklus. Jeg skulle selvfølgelig have spist den sunde kost (som ikke er altid det man tror er sundt. Vidste du f.eks. at milten har brug for varme retter, så en kold salat er måske ikke lige vejen frem, når du prøver at blive gravid), og fået de rigtige vitaminer og mineraler til at støtte op. Og så skulle jeg have afstresset min krop. Jeg gjorde næsten alt det modsatte.

Efter vi selv havde prøvet i 5 år, kom vi igennem fertilitetssystemet, og da jeg kom ”for sent” i gang, blev det et meget hektisk 1½ år (inden jeg blev 40 år for så kan man ikke være i det offentlige system mere) med endnu mere stress og pres til kroppen – mere end den havde brug for.  Jeg skulle tabe mig før vi måtte komme i gang. Det hele kom til at handle om vægt i stedet for om min krop og sind var i balance og klar til en graviditet. Vi endte aldrig med et barn og hospitalet kaldte det uforklarlig barnløs.

Efterfølgende blev jeg selv zoneterapeut, og blev meget klogere på, at der var mange andre ting (end kun lige at tabe sig) som jeg kunne have haft fokus på. Det er derfor, jeg fortæller min historie, for at måske kunne hjælpe andre til at hjælpe sig selv.