Loading...

Den sidste tid i graviditeten kan være lang for den gravide. Du er måske træt af vand i kroppen og at det er svært at bevæge sig rundt. Du kan næsten ikke vente med at møde dit barn og holde guldklumpen i dine arme.

Ofte spørger de gravide, om jeg ikke lige kan trykke på et punkt og derved sætte fødslen igang før tid. Det er desværre ikke helt sådan at det foregår og baby har det med at komme på sin fødselsdag. Så modning til fødsel er ikke, at jeg har et specielt zoneterapi punkt jeg trykker på, og så kommer baby ud.

Til gengæld kan zoneterapi bruges til at afstresse dig som gravid, skabe balance i din krop og forberede kroppen til at skulle igennem en fødsel. Under din graviditet, mærker du ofte ømhed i lænd, vand i benene, halsbrand m.m. Du kan modtage zoneterapi igennem hele graviditeten, men det er først fra uge 37, at jeg starter med at modne til fødsel. Jeg modner via zoneterapien, vævet til at kunne give sig under fødslen, og hvis du jævnligt har fået zoneterapi under graviditeten, kan det gøre at fødslen forløber lettere.

Hvis din krop er klar, så kan zoneterapi være et skub til at du går i fødsel. Direkte igangsættelse kan først komme på tale, når du er gået over tid, dvs. fra uge 41 af.

Lad os få en snak om det, hvis du er i tvivl om, hvad er bedst for dig og om zoneterapi er noget for dig.

Modning til fødsel  -  4 zoneterapibehandlinger

#modningtilfødsel #Ørslev #Vordingborg #gravid #Zoneterapi #Sygesikringendanmark #zoneterapitilgravide