Loading...

Jeg er i januar 2022 uddannet Børnesundhedsvejleder.

Jeg tilbyder vejledning enten i klinikken efter aftale eller skriftligt. Desuden bruger jeg små vejledninger som supplering til mine zoneterapibehandlinger, når jeg har børn i klinikken. Jeg vejleder familier, som har brug for rådgivning indenfor bl.a. følgende problemstillinger:

Eksem

Forstoppelse

Kolik

Kronisk Diarre

Refluks

Hyppig sygdom

Dårlig søvn

Uro

Allergi

Ondt i maven

I en vejledning er der fokus på et naturlig sundt barn og på at finde årsag, i stedet for kun symptom. Lægen har ofte kun fokus på symptom, så hvis du/ I vil være med til, sammen med mig, at være detektiv i dit barns liv, så kunne en børnesundhedsvejldning konsultation være noget for jeres familie.

Hvad kan I få ud af den individuelle vejldning?

Barn i bedre balance, slippe for gentagne snotnæser, færre sygedage, barn med mere energi, barn med bedre fordøjelse, bedre søvn til hele familie, råd til et lille "naturligt hjemmeapotek", forbyggelse af allergi, rådgivning kan foregå online og derfor også på sene tidpunkter, hvor der er mere ro i familien, I behøver ikke at bruge transporttid da det kan foregår online, redskaber til at opbygge naturligt sundt barn.

Alt vejldning vil starte med at I får tilsendt et spørgeskema. Det er vigtigt, I udfylder spørgeskemaet så fyldestgørende som muligt, så jeg kan danne mig et indtryk af jeres familie, barnets historie og det som fylder for jer. Når jeg har modtaget det udfyldte spørgeskema, vil jeg gå i dybden med, hvad der er brugtbart for jeres familie.

I som familie skal også være åbne for at arbejde med jeres vaner bl.a. indenfor kost, søvn, vitaminer, evt. alternative behandlinger m.m. for at få mest ud af vejldningen. Hvor meget I bruger er dog op til jer selv.

Vejledningen kan foregå over mail, messenger eller ved personligt fremmøde i klinikken. Jeg guider til selvhjælp og der er sat ca. 30 min. af. Tiden er incl. vejledingstid og forberedelsestid.(Forberedelsestiden har varriende længde, men du betaler ikke mere selvom jeg bruger længere tid end de sammenlagte 30 min. Efter endt vejledning vil I få tilsendt de aftalte råd på mail. Efter ca. 4 uger vil jeg sende en mail for at opfølge på min vejledning.

Hvis du/ I har valgt en vejledning inkl. zoneterapi vil barnet modtage zoneterapi i klinikken og efterfølgende vil vejledningen foregå online.

 

Priser:

Børnesundhedsvejledning online/ i klinikken: 350 kr.

Køb 1 x Børnesundhedsvejledning

Skriv til mig på zone@ørslev-zoneterapi.dk hvis I har brug for eller har købt en vejldning.

Der gives IKKE tilskud til denne behandling fra Sygesikringen Danmark.

Børnesundhedsvejledning inkl. zoneterapi: 500 kr.

Se mere - Zoneterapi til børn

Ved denne behandling starter dit barn med at få zoneterapi hos mig og efterfølgende aftaler vi, hvornår og hvordan vejledningen vil foregå. 

Køb her:

1 x børnesundhedsvejledning inkl. zoneterapi

 

Mvh. Celina Mejlstrup, Børnesundhedsvejleder og Zoneterapeut

 

Du kan tilkøbe zoneterapibehandlinger til dit barn, som foregår i min klinik i Ørslev, Vordingborg. 300 kr. pr. behandling.

Bestil tid til børnezoneterapi