Loading...

Der er forår i luften, fuglende fløjter og bygger rede. Amorinerne mellem jer som par blomstre, men lige meget hvor meget I prøver at blive gravide, så sker der ingen ting. Måske I har prøvet i over et år, og har tænkt at det kommer nok. Men det er stadigvæk ikke sket noget på babyfronten.

For ca. 12 år siden havde jeg og min kæreste de samme drømme. Vi var i midt og slut 30'erne og tænkte "kommer det så kommer det". Men da jeg kom tættere og tættere på de 40 år, tænkte jeg, måske skal jeg have lidt hjælp via den alternative vej. Jeg troede, at jeg bare skulle trykkes et par gange hos zoneterapeuten og så ville det ske. Jeg havde da også nævnt at det skulle hun have fokus på, men det skete alligevel ingenting. Jeg skulle nok have været mere tydelig omkring mit graviditetsønske, så vi i samarbejde kunne have lagt en plan for, hvornår og hvor ofte jeg skulle have haft zoneterapi. Det gjorde vi aldrig, selvom jeg havde mange ubalancer i min krop. Vi kom endda også i fertilitetsbehandling i det offentlige system, og jeg fortsatte ikke med zoneterapi samtidigt, hvad jeg ved i dag havde været et godt supplement.

Det lykkedes desværre aldrig for os at få et barn, og vi blev defineret som uforklarlig barnløse. Efterfølgende blev jeg selv uddannet zoneterapeut og ved i dag at der skulle være "ryddet mere op" i mine ubalancer i kroppen. Derfor ønsker at oplyse og hjælpe kvinder/ par med at komme godt på fertilitetsvejen.

Jeg ved nu, at det er godt at være i bedre tid end vi var, hvis man ved man ønsker børn. Kvinders fertilitet begynder at dale allerede ved 24 års alderen. Både kvinden og manden kan gå rundt med ubalancer i kroppen, uden at mærke det. Der kan være sygdomme som PCO, for lavt stofskifte, en stresset krop og mange andre ting indeover. Det er ingens skyld, men ville det ikke være dejligt, hvis du kunne prøve at hjælpe din krop på vej måske ved hjælp af zoneterapi?

Der er ingen quickfix, men via zoneterapi og dialog, kan jeg hjælpe din krop på vej med f.eks. at stimulere ægproduktionen, få balance i hormonerne og få løst op i spændinger i kroppen, som du ikke vidste du gik rundt med. Sammen kan vi lægge en plan for, hvad din krop har brug for. Måske skal vi bare justere lidt. I andre tilfælde skal der lidt mere til før det lykkedes.

Hvis det er lidt ukendt med zoneterapi, men du har lyst til at prøve det i forbindelse med at forbedre din fertilitet.

Brug rabatkoden zoneterapi

når du bestiller tid og du får første behandling til KUN 400 kr. (normalpris 450 kr.). Efterfølgende kan du købe klippekort 3 behandlinger til 1200 kr.  eller klippekort med 4 behandlinger til 1500 kr. Ydermere er jeg RAB godkendt dvs. at hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark kan du få tilskud op til ca. 7 behandlinger. 

Du kan også skrive til mig zone@ørslev-zoneterapi.dk hvis du har uddybende spørgsmål. Eller læs mere  - Zoneterapi - fertilitets forberedende zoneterapi

 

#zoneterapi #fertilitet #barnløshed #graviditetsønske #drømmenometbarn #alterantivbehandling #zoneterapeut