Loading...
Hej Celina, din behandling hjalp meget igår. Jeg sov resten af dagen og det meste af natten. Jeg har det meget bedre i dag og den ubehagelige uro, jeg havde, da jeg kom, er forsvundet. Tusinde tak.
 
Klient, Præstø februar 2023
 
 
Har brugt Ørslev Zoneterapi gennem min forsikring, med de bedste resultater. En kæmpe anbefaling herfra.
 
Sarah, Januar 2023
 
 
Havde problemer med at få min lille pige på 1,5 år til at sove om aftenen. Jeg fik rigtig god vejledning og råd til at arbejde med det. Jeg er så glad for resultatet, jeg følte mig lyttet til og forstået og så fik vi en masse håndgribelige værktøjer og ideer til at skabe en rutine som virkede for os.
Kan klart anbefale Ørslev Zoneterapi. :)
 
Christina, Vordingborg 2022
 
 
 
Vil gerne anbefale Ørslev zoneterapi til andre.
Jeg er kommet hjem efter en gang fodnussing. ? Det var sååå dejligt selvom det også gjorde liiidt ondt.
Jeg kommer igen….
 
Klient, Ørslev  januar 2022

 

Hej Celina, tak for den super lækre zoneterapi, det var du helt fantastisk til. Du fik zoneterapi til at være behageligt, samtidig med du var grundig og tog ordentlig fat, jeg glæder mig allerede til at blive en af dine faste kunder?

Sisse, Ølstykke April 2018

 

Hej Celina.

Ville rose dig. Jeg har aldrig aldrig hvilet i mig selv så meget som jeg gør efter jeg startet hos dig. Det har indtil videre haft den bedste virkning af en alternativ behandling. 1000 tak for du er så sød med en så god personlighed.
Klient,  maj 2017

 

Hej Celina,

1000 tak for den fantastiske zoneterapi som jeg har fået :) Jeg må sige at min ryg og bækken har det helt fantastisk nu i flere dage ! Endnu en stor tak.

Daiva. Hvidovre april 2016