Loading...

Tænker du……

Hvorfor er det lige mig som ikke kan?

Hvorfor er der barnevogne over alt?

Hvad gør jeg galt?

Føler du……

At du og din krop er forkert

Et nederlag som kvinde, fordi du ikke kan blive gravid

stress over alle de negative tests, du har taget

Hører du ofte…….

“Du skal bare tænke på noget andet, så kommer det”

 

Ønsker du at blive gravid, men er det ikke gået helt efter planen?

 

Så kan det være at din krop er i ubalance. Zoneterapi kan være med til at rette op på eventuelle ubalancer i kroppen, så styk din fertilitet med zoneterapi behandlinger.

Ubalance kan komme af mange forskellige årsager. Det kan være du har PCO uden at vide det, for lavt stofskifte, stress eller andre årsager, som forhindrer kroppen i at blive gravid. Det kan også være manglende motion, manglende vitaminer eller forkert kost. Det hele kan have en betydning, så det gælder om at få kroppen i balance.

Vidste du at din mand også har godt af zoneterapi i forbindelse med at I prøver at blive gravide? Mandens ubalancer kan også være årsag til manglende graviditet.

Jeg tilbyder zoneterapi rettet mod kvinder/ par med ufrivillig barnløshed. Der er ingen mirakelkure, men via zoneterapi, kan jeg hjælpe med at stimulere ægproduktionen, få balance i hormonerne og få løst op i spændinger i kroppen. Desuden kommer jeg med vejledninger om hvilken kost (ikke kostplaner) som er med til at fremme fertiliteten, vitaminer m.m.

Zoneterapien gives ca. 2-4 gange mellem første menstruationsdag og ægløsning. Første gang vil være en all round behandling, samt vi ligger plan for det videre forløb, så det passer i cyklus. Du skal regne med ca. 3-4 behandlinger pr. cyklus.

Book tid her

 (book 60 min zoneterapi og skriv i note at det er fertilitet)

 

Læs lidt om min fertilitets historie: - Er det lidt svært med fertiliteten?

Køb klippekort med 3 klip

 

Køb klippekort med 4 klip